Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jameson whiskey 0,5l 40%

Jameson
5.999 Ft
Menny.:üveg
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Cikkszám: 5729
Szerezhető hűségpontok: 60

A világ legkedveltebb ír whisky-je, melyet 1780-ban alapított John Jameson Dublinban. A legkiválóbb minőségű ír árpa és a kristálytiszta vízből készülő párlat háromszori lepárláson megy keresztül, lágyan fűszeres, édeskés, vaníliára emlékeztető aromája semmivel nem téveszthető össze

Figyelem!
A kép illusztráció, a termék a valóságban ettől eltérő lehet.
DRS-jelölésű termékek esetén
automatikusan 50 Ft betétdíjat számítunk fel.
5.999 Ft
Menny.:üveg

Leírás

Amikor belekortyolsz egy pohár Jameson whiskey-be, a zamatok az ízlelőbimbóidat kényeztetik, a lelked viszont elveszhet a halvány aranysárga színben. Az illatokat sem érdemes figyelmen kívül hagyni, ugyanis az összetéveszthetetlen, tiszta, letisztult, édes és karakteres aromák, valamint a virágos és fűszeres jegyek adta egyveleg semmi máshoz nem hasonlítható elegyet alkotnak . Mindezek pedig tökéletessé teszik az élményt attól a pillanattól, hogy a jégre töltött nedűt a szádhoz érinted egészen addig, amíg kiürül a poharad.

Ha egy whiskey több száz éves múltra tekint vissza, akkor egy ilyen italt bizony legalább egyszer mindenkinek meg kell ízlelnie. Ugyanis a hosszú évek során kialakult tradíciókat és hagyományokat minden egyes cseppben határozottan érezni lehet. Ma már egy évben hozzávetőlegesen ötvenhat-millió palack Jameson whiskey-t értékesítenek. Teszik mindezt úgy, hogy közben a szellemiségük és az értékközpontú gondolkodásuk az évszázadok alatt sem kopott meg. A mai napig a legkiválóbb minőségű ír árpa és a kristálytiszta víz adják a fő alapanyagokat, amelyet felhasználva háromszori lepárlást követően kerül palackokba az ital.

Terméktulajdonságok

Űrtartalom: 500 ml
Származási ország: Írország
Jelleg: triple destilled
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu